Az ease++ Competency egy szervesen összefüggő rendszerben regisztrálja és menedzseli a vállalat összes tevékenységének kompetenciaigényét, a munkatársak kompetenciáit és kompetenciáik érvényességét, a kompetenciaszerzéshez és megújításhoz szükséges képzéseket, valamint a munkavállalók teljesítményértékelését.

Competency kulcsjellemzők

Egyéni kompetenciamenedzsment

A munkavállalók kompetenciáinak monitorozása és fejlesztése, valamint változatos munkakör biztosítása (pl. egy nap többféle tevékenységvégzési lehetőség) növeli a munkavállaló lojalitását, és a megbecsülésérzését.

Minőségbiztosítás

A tevékenységek kompetenciaigényének és a munkatársak kompetenciáinak összehangolásával jelentősen csökkenthető a selejtképződés kockázata.

Kompetenciafigyelésen alapuló képzéstervezés

A munkavállalók kompetenciáinak érvényességét figyelembe véve, a szoftver automatikusan a megfelelő képzéshez rendeli a közeli lejáratú kompetenciával rendelkező munkatársakat.

Teljes képzésmenedzsment

A képzésekhez rendelt tanfolyamok részletes nyilvántartása (kapcsolattartó, időpont, helyszín, létszám, költség stb.) folyamatosan nyomon követhető, valamint pénzügyi jóváhagyásra kész képzési terv is létrehozható.

Teljesítményértékelés

Az aktuális kompetenciaszintek és a képzési eredmények adatait automatikusan hozzáadja az egyéni teljesítményértékeléshez. Az adatok megjelenítését különböző vizuális metodikákkal támogatja (pl. 360°-os értékelés).

Törvényi megfelelés

A modul segítségével áttekinthetővé válik, mely munkavállalókat szükséges kötelező munkavédelmi, tűzvédelmi stb. oktatásokra beiskolázni, jelentkeztetni.

Általános szoftverelőnyök

Web-alapú

Web-alapú

Teljes körű integrálhatóság

Teljes körű integrálhatóság

Magas ROI

Magas ROI

Jogosultsági alapon működik

Jogosultsági alapon működik

Felhasználói élmény

Felhasználói élmény

GDPR-megfelelés

GDPR-megfelelés

Competency esettanulmányok

tovább