Az ease++ Cplatform egy olyan interaktív kommunikációs felület, melynek segítségével a vállalaton belüli hatékonyság magasabb szintre emelhető. Menürendszerét a vállalat saját igényei szerint alakíthatja olyan funkciók összeválogatásával, melyeket a szakemberek szükségesnek tartanak. A Cplatform segíti a munkavállalókat ügyeik önálló intézésében, biztosítja a megfelelő információáramlást, valamint gyors felmérések keretében valós és releváns információkat közvetíthet a munkavállalóktól a HR és a műszakvezetés felé.

Cplatform kulcsjellemzők

Személyazonosítás

Minden munkavállaló saját profillal rendelkezik, melyet azonosító kártyájukkal, biometrikus vagy belépési adataikkal érhetnek el.

Rugalmas elérés

A rendszer bárhol és bármikor elérhető, akár a termelési területen (ipari PC-n, kioskon), vagy a termelési területen kívül is (mobiltelefonon, tableten, PC-n).

Termelési környezetre optimalizált felhasználói felület

A felületet a könnyen kezelhetőség, a user experience design / játékosság (pl. személyre szabható háttér) jellemzi, hogy a munkavállalókat mindig jókedv fogadja.

Adatgyűjtés és teljesítményértékelés

A felületre bevezetett funkcióktól függően produktivitásmérés, kompetenciaellenőrzés, elégedettségmérés és tömeges oktatás is megvalósítható. Teljesítményüket, eredményeiket a munkavállalók is figyelemmel kísérhetik.

Önkiszolgáló felület

A felületre implementálhatók olyan funkciók, melyek segítségével a munkavállalók önállóan intézhetik személyes ügyeiket: pl. bérjegyzéküket egy gombnyomással kinyomtathatják, leadhatják munkaruha igényüket, jelezhetik szabadságigényüket. Így jelentősen csökkenthető a HR osztályon történő sorban állás.

Employer branding támogatás

Elégedettség-, stressz-, well-being- és jövőkép-felmérés, valamint e-learning, dolgozói hálózatelemzés, személyre szóló üzenetek, videók, kérdőívek és gamification elemek is beágyazhatók a felületre.

Munkaerő-megtartás és közösségépítés

A munkavállalói hálózatelemzés segítségével a személyügy képet alkothat arról, hogy kik a véleményvezérek, milyen területeken magas a felmondási kockázat, vagy kik azok a kollégák, akikkel egy nagy létszámot igénylő projekt esetén számolhatnak.

Általános szoftverelőnyök

Web-alapú

Web-alapú

Teljes körű integrálhatóság

Teljes körű integrálhatóság

Magas ROI

Magas ROI

Jogosultsági alapon működik

Jogosultsági alapon működik

Felhasználói élmény

Felhasználói élmény

GDPR-megfelelés

GDPR-megfelelés

Cplatform esettanulmányok

tovább