A modul folyamatosan elérhető felülete megfelel a vállalaton belüli szervezeti egységek (pl. termelésirányítás, HR és a termelésben dolgozók) kényelmi szempontjainak. Már a távollétigény leadásának pillanatában igazodhatunk a vállalat munkaerő-kapacitás igényeihez. Az igények jóváhagyása azonnal elvégezhető, amiről a rendszer azonnal értesítést küld.

Holiday kulcsjellemzők

Igénylőfelület

A grafikus felület a kollégák egyszerű és gyors tájékozódását segíti, pl. megtekinthetik távollétadatukat. A távollét / szabadság időszakának kijelölése és igénylése mindössze két kattintással megvalósul.

Jóváhagyói felület

A jóváhagyónak egy időben több szempontot is mérlegelni kell, ezért a jóváhagyásra váró igényeket egy gyorsan áttekinthető felületen, több különböző megjelenési metodikával és vizuális mutatókkal támogatja a szoftver.

Heatmap mód

A heatmap mód a csoportvezetőket és a munkavállalókat segíti a távollétek tervezésében. A csoportlétszám-minimum alakulása grafikus felületen követhető, így a rugalmas szabadságigénylés mellett biztosítható a folyamatos munkaerőforrás.

Folyamatos elérés

A webes felületen a munkavállalók bárhol és bármikor, akár otthoni számítógépükről is rögzíthetik a szabadságigényüket.

Teljes körű távollétkezelés

Az felületen egyszerre menedzselhetők a szabadságok, betegszabadságok, tréningek, továbbképzések stb. A vállalat tetszőleges számú távolléttípust jeleníthet meg.

Kimutatások, tervezhetőség

A modulból egyedileg beállítható statisztikák nyerhetők ki. A felhasznált szabadságok időarányos állapotáról valós idejű visszajelzést ad. A jóváhagyott távolléteket a jelenléti ív azonnal megjeleníti.

A vállalati hierarchiához igazodó engedélyezési szintek

A modul tetszőleges létszám és munkacsoport kezelésére alkalmas. Ezáltal az engedélyezés a vezetők távolléte esetén is biztosított. A különböző jóváhagyói szintek tetszőlegesen delegálhatók.

Nincs elmaradt táppénzes papír

A grafikus felületen a munkavállaló számára jól elkülöníthetően jelennek meg az orvosi igazolással már igazolt és a még igazolásra váró távollétei.

Áthelyezett munkanapok

A teljes naptári évet megjelenítő felületen láthatók az ünnepnapok, áthelyezett munka-, szabad- és pihenőnapok.

Általános szoftverelőnyök

Web-alapú

Web-alapú

Teljes körű integrálhatóság

Teljes körű integrálhatóság

Magas ROI

Magas ROI

Jogosultsági alapon működik

Jogosultsági alapon működik

Felhasználói élmény

Felhasználói élmény

GDPR-megfelelés

GDPR-megfelelés

Holiday esettanulmányok

tovább