A megoldás magába foglalja az ease++ Workhour, ease++ Holiday, ease++ Competency és az ease++ Shift moduljainkat, mellyel lekövethetők a folyamatos, akár óráról órára változó foglaltsági adatok, valamint valós időben biztosíthatóak a KPI-ok, állományadatok, távollétadatok, kompetenciák és további előzetesen beállított szempontok teljesülése.

Hotel Solution kulcsjellemzők

Kompetenciamenedzsment alapú idősávos beosztástervezés

A rendszer a munkavállaló egyéni kompetenciáit és annak fejlődését tartja nyilván. A munkavállalók érvényes kompetenciák alapján egy műszakban több tevékenységre is beoszthatók egymást követő idősávokban.

Több dimenziós beosztástervezés

A szabadság, távollét szempontok, a KPI-ok, állományadatok, érvényes kompetenciák, és a tevékenységek kapacitásigényének folyamatos figyelembevétele a beosztástervezéskor.

Változáskövetés óráról-órára

A szoftver óráról-órára leköveti a foglaltsági adatok és a körülmények változását, ezzel lehetővé téve a gyors beosztás-újratervezést.

Szállodai szempontrendszer egyedi testreszabhatósága

A szállodák szakmai területeinek, működési logikájának egyedileg testreszabott leképezési lehetősége.

Kölcsönzött állomány kezelése

A kölcsönzött munkaerő beosztástervezése, riportingja, kontrollingja, nyomon követése. Kölcsönző cégeknek saját felület biztosítása.

Munkaidő-nyilvántartás

A rendszer, az érkezéstől a távozásig a szüneteket is beleértve, (pl. ebéd), rögzíti a munkavállalók jelenlétadatait a bérszámfejtés előkészítéséhez, valamint automatikus riasztásokkal jelzi, ha az aktuális beosztáshoz képest eltéréseket észlel a jelenlétadatokban.

Általános szoftverelőnyök

Web-alapú

Web-alapú

Teljes körű integrálhatóság

Teljes körű integrálhatóság

Magas ROI

Magas ROI

Jogosultsági alapon működik

Jogosultsági alapon működik

Felhasználói élmény

Felhasználói élmény

GDPR-megfelelés

GDPR-megfelelés

Hotel Solution esettanulmányok

tovább