Az ease++ Shift egy kompetencia alapú beosztástervező modul, melynek segítségével akár adott napon belül is meghatározható a munkaerőforrás leghatékonyabb átcsoportosítása. Elkerülhető a szabad kapacitások kihasználatlansága, optimális létszám tartható fent ott, ahol megnövekedik a dolgozói létszámigény. A transzparens kompetenciaszűrő segítségével kényelmesen és gyorsan módosíthatjuk a munkavállalók beosztását ad hoc helyzetekben is.

Shift kulcsjellemzők

Grafikus létszámtervezés

A modul segítségével optimálisan tervezhető a munkavállalók tevékenysége, beosztása a főbb paraméterek beállításával (pl. csoportlétszám-minimum, rendelkezésre álló eszközök, bejövő megrendelői igények).

Időszakos túlóra tervezése

Váratlan kapacitásigény esetén a megfelelő kompetenciával rendelkező munkavállalók beosztását a kívánt ütemben tudjuk módosítani.

Beosztásmenedzsment akár negyedórás pontossággal

A modul adott munkanapon belüli átszervezéssel támogatja a több területen is bevethető munkatársak napi munkatervét. Ezáltal csökkenthető a kapacitások alul- és felültervezése.

Áttekinthető létszámtervezés

A beosztás, kompetencia és munkacsoport szintű szűrő alkalmazása mellett tervezhető. Egy felületen szerkeszthető a munkaköri beosztás, a túlóra és a távollét.

Általános szoftverelőnyök

Web-alapú

Web-alapú

Teljes körű integrálhatóság

Teljes körű integrálhatóság

Magas ROI

Magas ROI

Jogosultsági alapon működik

Jogosultsági alapon működik

Felhasználói élmény

Felhasználói élmény

GDPR-megfelelés

GDPR-megfelelés

Shift esettanulmányok

tovább