Az ease++ Shop Floor Pro elsősorban termelővállalatoknak lett kialakítva, figyelembe véve az igényeiket és általános kihívásaikat. A megoldás magába foglalja az ease++ Productivity, ease++ Competency és az ease++ Cplatform moduljainkat, ezáltal hozzájárul a kompetenciaalapú beosztástervezéshez és átszervezéshez, a vállalati KPI-jok, valamint a munkacsoportok és az egyének produktivitásának méréséhez. Interaktív kommunikációs felületet biztosít a termelésben dolgozó- és a HR munkatársak között. Az ease++ Shop Floor Pro szoftvermegoldás igény esetén akár a többi ease++ modullal is tetszőleges kombinációban, individuálisan bővíthető.

Shop Floor Pro kulcsjellemzők

Adatgyűjtés

A munkatársak a termelési egységek mellett elhelyezett terminálokon, biometrikus vagy kártyás azonosítás segítségével, rögzítik a tevékenységek megkezdésének és befejezésének időpontját.

Kompetenciaellenőrzés

A rendszer, a tevékenység rögzítésének pillanatában ellenőrzi, hogy az adott munkatárs rendelkezik-e a feladat elvégzéséhez szükséges kompetenciákkal. Figyelembe veszi a meglévő kompetenciák érvényességi idejét is, így az érvényesség lejárta esetén figyelmezteti a munkatársat.

Kompetenciaáttekinthetőség

A beosztástervezők és az auditorok számra átlátható, hogy mely munkafolyamat elvégzéséhez milyen kompetencia szükséges, illetve, hogy az egyes munkavállalók ezek közül melyekkel rendelkeznek, így a munkabeosztás elkészítése egyszerűbbé válik.

Egyéni kompetenciamenedzsment

A munkavállalók egyéni kompetenciáinak nyilvántartása és nyomon követése, érvényességi időkkel és automatikus képzéshez rendeléssel.

Teljesítményt és kompetenciákat egyesítő riportok

Lekérhetők valós idejű és tetszőleges szempontok alapján összeállított riportok, produktivitás-kimutatással, kompetenciaszint alapú normaidő indikátorokkal és KPI figyeléssel.

Munkavállalói kommunikációs felület

A termelésben elhelyezett terminálokon, a személyes azonosítást követően, a munkatársak megtekinthetik a beosztásukat, kinyomtathatják bérpapírukat, figyelemmel kísérhetik produktivitásuk alakulását. A terminálokon akár kérdőív, vagy oktató videó is megjeleníthetők.

Általános szoftverelőnyök

Web-alapú

Web-alapú

Teljes körű integrálhatóság

Teljes körű integrálhatóság

Magas ROI

Magas ROI

Jogosultsági alapon működik

Jogosultsági alapon működik

Felhasználói élmény

Felhasználói élmény

GDPR-megfelelés

GDPR-megfelelés

Shop Floor Pro esettanulmányok

tovább