Az ease++ Workwear segítségével könnyen és átláthatóan menedzselhető a vállalat munkaruha és munkavédelmi eszköz nyilvántartása.

Workwear kulcsjellemzők

Egyszerű igénylőfelület

Könnyen kezelhető, felhasználóbarát felületen igényelhetik a munkatársak a munkaruhájukat, munkaeszközeiket. A szoftverben előzetesen rögzített ruhaméretek segítségével, az igénylés folyamata még egyszerűbbé tehető.

Pontos készlet- és igényriport

A készleteket kezelő munkatársak számára megkönnyíti a leltározást és a beérkezett igények kezelését. A kimutatás segítségével pontosan követhető a vállalati, csoportos és egyéni ruha és eszközfelhasználás.

Érvényességi idő figyelése

A rendszer értesítést küld az illetékes munkatársaknak az előzetesen beállított kihordási és szavatossági idő leteltéről.

Tisztítás nyomon követése

A modul segítségével tervezhető, szervezhető és nyomon követhető a munkaruhák tisztítása. A modul lehetővé teszi a tisztítással és szállítással megbízott partnerekkel való kommunikációt és a riportálást.

Méretnyilvántartás

Az adatbázisban lehetőség van a munkavállalók ruhaméreteinek rögzítésére, így a pótlások méretspecifikusan indíthatók, valamint a készlet naprakészen tartható.

Általános szoftverelőnyök

Web-alapú

Web-alapú

Teljes körű integrálhatóság

Teljes körű integrálhatóság

Magas ROI

Magas ROI

Jogosultsági alapon működik

Jogosultsági alapon működik

Felhasználói élmény

Felhasználói élmény

GDPR-megfelelés

GDPR-megfelelés

Workwear esettanulmányok

tovább